Vpiši svoje podatke

Dogodke lahko vpisujejo le registrirani uporabniki. Registracija in objava vašega dogodka je brezplačna.

SportDogaja.si / Novice / Vabilo na 6. mednarodni košarkarski kamp Boki Nachbar

Novica

Vabilo na 6. mednarodni košarkarski kamp Boki Nachbar

Boki Nachbar
Najprej bi se vam rad zahvalil za sodelovanje na našem kampu v prejšnjih letih in za zaupanje v naše delo. Tudi letošnje poletje nas čaka obilo košarke, pester urnik in obisk vrhunskih gostov. V novo leto smo zopet vstopili zelo ambiciozno, saj je zanimanje za košarkarski kamp vedno večje, tako pri fantih kot pri dekletih. Fantje, ki so stari 12 in 13 let bodo tako imeli možnost vpisa v 1. in/ali v 2. izmeno, pri dekletih pa smo starostno mejo povišali na 16 let.

1. IZMENA: nedelja, 24. junij – petek, 29. junij
Fantje od 8. do 13. leta starosti & dekleta od 8. do 16. leta starosti

2. IZMENA: nedelja, 1. julij – petek, 6. julij
Fantje od 12. do 18. leta starosti

Število udeležencev na izmeno smo povečali na 100, kar seveda pomeni, da bomo angažirali dodatno osebje na vseh področjih. Uporabili bomo tudi dva dodatna igrišča v športni dvorani Bonifika, ki je le nekaj metrov oddaljena od Osnovne šole Koper.
Tudi letos bo možno plačilo na obroke. Tokrat bo rok za poravnavo celotnega plačila 1. junij, saj predvidevamo zapolnitve obeh izmen. Ponovno bo uvedena čakalna lista. 
Na letošnjem košarkarskem kampu se nam bodo pridružili tudi novi pokrovitelji in partnerji, ki bodo popestrili vsakdanje aktivnosti in zaključno slovesnost. Več informacij o samem dogodku najdete na naši podstrani. Ob tej priložnosti naj vas spomnim, da na naš kamp povabite tudi vaše prijatelje, soigralce in sošolce. Veselimo se vašega ponovnega obiska!            

Športni pozdrav !                      
Vodja projekta: Boštjan Nachbar http://www.bokinachbar.com
Nazaj na seznam Nazaj na seznam

©2013 SportDogaja.si